Gellak

Onze diensten

Over lakken kunnen we niet uitgepraat raken. Na meer dan 10 jaar hebben we aardig wat ervaring opgebouwd met verschillende merken en technieken. Onder delen we de belangrijkste met je - en de keuzes die je kunt maken in onze salon.

Een lak aanbrengen op de eigennagel

Op de eigennagel kunnen we een normale lak aanbrengen. De prijs van een normale lak is relatief laag maar het heeft een duidelijke nadeel - het blijft niet lang en mooi zitten. Een normale lak kies je alleen indien je niet lang met de kleur hoeft te doen.

Een heel ander alternatief voor de eigennagel is gellak. Voor de eigennagel maken wij gebruik van CND™ in combinatie met een Rubber Base Gel. Onze ervaring leert dat deze combinatie een prachtig sterk resultaat geeft dat lang blijft zitten.

Een gellak aanbrengen op acrylnagels

Op onze acrylnagels werken wij al meer dan tien jaar met Gelish®. De uitvinder van de gellak - en wat ons betreft het beste wat je voor acrylnagels kunt gebruiken. Bij ons heb je de keuze uit 500+ verschillende gellak kleuren - zodat we altijd wel een aansluiting kunnen vinden.

Tip: in onze winkel hebben wij bij ons lakstation een lamp met daglicht - daardoor kan je precies bepalen hoe de kleur staat als je buiten loopt.

Het aanbrengen van een lakdesign

Onze medewerkers met een vaste hand, creativiteit en bovenal plezier in hun werk brengen de lakken aan. Bij ons kan je kiezen uit verschillende designs zoals french met eventueel een andere onderkleur, ombre en glitter.

Eventueel maken we het nog af met steentjes en stickers. Ook zijn er klanten die verschillende kleuren gellak naast elkaar nemen of met extra lange acrylnagels komen.

Wil je echt uniek voor de dag komen? Kies dan een designset aangebracht door één van onze meest ervaren medewerkers. Inspiratie genoeg...

Doe mee aan de MiMi Nails & Spa tombola - maak elke maand kans op een prijs.

Aanmelden »

Kwaliteit en toewijding sinds 2009

Broersvest 95b

3111ED - Schiedam

06-51438758

google maps
Tramlijnen 21 en 24 - uitstappen koemarkt
Trein/ metrolijnen a, b en c - uitstappen schiedam centrum

Eerste uur gratis parkeren ABC complex of Nieuwe Passage
Openingstijden

maandag 9:00 - 17:00
dinsdag 9:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag gesloten