Gellak

Onze diensten

Bij MiMi Nails & Spa is lakken meer dan alleen een kleurtje aanbrengen; het is een vorm van kunst. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we ons bekwaamd in een scala aan merken en technieken. Hier delen we onze inzichten en onthullen we de opties die je bij ons in de salon hebt.

Voor de Eigennagels

We bieden traditionele nagellak aan voor een snelle en kosteneffectieve kleurverandering. Ideaal voor wie maar kort van een kleur wil genieten, want ondanks de charme is de duurzaamheid beperkt.

Voor een langer houdend resultaat bevelen we gellak aan. We gebruiken CND™ in combinatie met een Rubber Base Gel, wat een duurzaam en sterk resultaat garandeert voor je eigennagels.

Voor de Acrylnagels

Op acrylgebied is Gelish® onze go-to al meer dan een decennium. Als pioniers van gellak bieden zij topkwaliteit die we met trots in meer dan 500 tinten aanbieden.

Tip: Test je kleurkeuze onder onze daglichtlamp bij het lakstation in onze winkel om te zien hoe de kleur er in natuurlijk licht uitziet.

Designs en Personalisatie

Onze getalenteerde medewerkers brengen met een vaste hand en creatieve blik de mooiste designs aan, van klassieke French manicure tot ombre en glitter. Voeg wat extra flair toe met steentjes en stickers, of experimenteer met meerdere gellaktinten naast elkaar voor een echt persoonlijke touch. Bewonder onze gerealiseerde designs en laat je inspireren voor je volgende bezoek aan MiMi Nails & Spa.

Uniek en Inspirerend:

Voor wie iets unieks wil, bieden onze meest ervaren medewerkers custom designsets aan. Laat je inspireren en creëer iets dat echt van jou is.

Innovatie met My Nails

Ontdek My Nails met onze exclusieve style adviseur. Deze slimme tool biedt advies voor gelegenheden en outfits en helpt je bij het kiezen van de perfecte kleur voor je huidskleur en haar. Het is de ideale manier om je manicure af te stemmen op je persoonlijke stijl, waar je ook bent.

Boek met My Nails

Doe mee aan de MiMi Nails & Spa tombola - maak elke maand kans op een prijs.

Aanmelden »

Kwaliteit en toewijding sinds 2009

Broersvest 95b

3111ED - Schiedam

06-51438758

google maps
Tramlijnen 21 en 24 - uitstappen koemarkt
Trein/ metrolijnen a, b en c - uitstappen schiedam centrum

Eerste uur gratis parkeren ABC complex of Nieuwe Passage
Openingstijden

maandag 9:00 - 17:00
dinsdag 9:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag gesloten