Manicure

Onze diensten

Laat MiMi Nails & Spa jouw handen omtoveren tot een perfect visitekaartje met onze uitgebreide manicure schoonheidsbehandeling.

Jouw Behandeling:

We beginnen met het verzachten van je handen in een voedende soak, klaar om elke nagel met precisie te vormen. Of je nu voorbereidt op een sollicitatiegesprek, een feestje, een romantische date, of jezelf simpelweg wilt trakteren, onze manicure zorgt ervoor dat je handen en nagels er onberispelijk uitzien. Na het knippen en vijlen tot de gewenste vorm, verzorgen we je nagelriemen en verwennen we je met een ontspannende handmassage. Tot slot polijsten we je nagels en brengen we de kleur van jouw keuze aan voor een stralende finish.

French Manicure

Ontdek de tijdloze elegantie van een French manicure. Deze klassieke stijl kenmerkt zich door een chic wit randje aan de top van je nagels, wat zorgt voor een subtiel en verfijnd effect.

De French manicure, oorspronkelijk bedacht in de jaren '70 om een veelzijdige, outfit-onafhankelijke stijl te creëren, werd een hit onder actrices en modellen op de Franse catwalks. Bij MiMi Nails & Spa perfectioneren we deze look met zowel traditionele nagellak als gellak, voor een prachtige uitstraling die net zo lang meegaat als jouw drukke agenda.


Laat MiMi Nails & Spa jouw natuurlijke schoonheid accentueren met een manicure die even uniek is als jij.


Boek met My Nails

Doe mee aan de MiMi Nails & Spa tombola - maak elke maand kans op een prijs.

Aanmelden »

Kwaliteit en toewijding sinds 2009

Broersvest 95b

3111ED - Schiedam

06-51438758

google maps
Tramlijnen 21 en 24 - uitstappen koemarkt
Trein/ metrolijnen a, b en c - uitstappen schiedam centrum

Eerste uur gratis parkeren ABC complex of Nieuwe Passage
Openingstijden

maandag 9:00 - 17:00
dinsdag 9:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag gesloten