Acryl & gellak

Onze diensten

Bij MiMi Nails & Spa combineren we kunst met ambacht om voor jou prachtige, natuurlijk ogende acrylnagels te creëren die jouw unieke stijl weerspiegelen. Met meer dan een decennium aan ervaring hebben onze nagelstylisten een meesterschap ontwikkeld dat ervoor zorgt dat jouw acrylnagels tot wel vier weken meegaan zonder opvulbehandeling.

Onze techniek

Onze acrylnagels, gebeeldhouwd uit een harmonieuze mix van poeder en vloeistof, zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn, waardoor zelfs nagelbijters kunnen genieten van prachtige nagels.

Vorm en kleur

Kies uit een divers palet van vormen - van de klassieke ronde tot de gewaagde stiletto - en meer dan 500 gellakkleuren, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw huidtint en stijl. Onze gellak, bekend om zijn langdurige glans, tilt de schoonheid van acrylnagels naar een hoger niveau. Lees hier meer over gellak.

French Ombre en Gekleurde Acryl

Voor degenen die houden van een naadloze kleurovergang, bieden onze French ombre en babyboom stijlen met gekleurde acryl een rijke, volle kleur zonder de noodzaak van lak. En als je klaar bent voor een nieuwe look, adviseren onze stylisten je graag over de kleurovergangsmogelijkheden.

Hygiëne

Bij elke behandeling zetten we ons in voor onberispelijke hygiëne met grondige reiniging en sterilisatie van onze materialen, zodat je met een gerust hart van onze services kunt genieten. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een persoonlijke benadering, bieden we exclusieve nagelgereedschapsets aan voor gebruik in onze salon.

Onze belofte

We zijn zo zeker van onze vaardigheden dat we een 7-dagen garantie bieden op al onze acrylbehandelingen. Als je nagel binnen deze termijn beschadigd raakt, repareren we deze gratis. Bij MiMi Nails & Spa staat jouw tevredenheid voorop, waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid de basis vormen van alles wat we doen.

Boek met My Nails

Doe mee aan de MiMi Nails & Spa tombola - maak elke maand kans op een prijs.

Aanmelden »

Kwaliteit en toewijding sinds 2009

Broersvest 95b

3111ED - Schiedam

06-51438758

google maps
Tramlijnen 21 en 24 - uitstappen koemarkt
Trein/ metrolijnen a, b en c - uitstappen schiedam centrum

Eerste uur gratis parkeren ABC complex of Nieuwe Passage
Openingstijden

maandag 9:00 - 17:00
dinsdag 9:00 - 17:00
woensdag 9:00 - 17:00
donderdag 9:00 - 17:00
vrijdag 9:00 - 17:00
zaterdag 9:00 - 17:00
zondag gesloten